Social

 

Het doel van dit traject: Dit proces is gefocust op bewustzijnsgroei, gevoelsbeleving en interne processen. Hierdoor is het mogelijk om tot (spirituele) ontwikkeling en verdere zelfontplooiing te komen.

Dit traject bevat o.a. de volgende elementen:

Blokkades en/of oude patronen die niet meer relevant zijn in het nu worden tijdens het proces “losgelaten” en vervangen door nieuwe patronen. Deze worden ontwikkeld vanuit de innerlijke behoeftes.

Door te kijken naar uw eigen ervaringen, hoe die u hebben gevormd en te ervaren welke inzichten die u hebben gebracht worden nieuwe patronen en behoeftes ontwikkeld. Er wordt gekeken hoe u deze nieuwe patronen en behoeftes in uw leven kunt integreren.

Dit proces leidt tot een persoonlijke bewustzijnsgroei:

  • Hierdoor ben u in staat om goed in uw kracht te blijven staan.
  • U kunt bewust keuzes maken ten opzichte van uzelf en uw omgeving.
  • U bent zich bewust van uw innerlijke behoeftes; wat is goed voor u, wat past wel of niet bij u.

Uzelf centraal stellen is een belangrijk onderdeel van dit proces; zelfwaardering en het mogen anticiperen op innerlijke signalen (behoeftes/ ingevingen/ alarmbelletjes) zijn belangrijke gevoelsaspecten die aan de orde komen tijdens dit traject. 

Dit traject wordt door de volgende onderdelen ondersteund: Zelfreflectie, feedback en huiswerkopdrachten zijn belangrijke werkinstrumenten.

Maak een afspraak of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.