Social

Coronatijd maakt een hoop los bij vele; Ook minder fijne gevoelens zoals somberheid kan een beleving zijn wat u of een bekende van u doormaakt. Via onderstaande link een blog met wat tips en adviezen. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem gerust contact op!

Link naar de blog:

https://bit.ly/2ZidX1U

 

 

 

 

 06/15/2020

De komende tijd gaan wij ons richten op het opnieuw vinden, komen en houden van het balans. Sinds de uitbraak van de COVID-19 is er veel in de wereld, ons land, maatschappij en ons leven gebeurd. Kort gezegd heeft COVID-19 iedereen op een bepaalde manier geraakt of beroerd. 

Daarom is Intertouch bezig om een speciaal programma te ontwikkelen omtrent het opnieuw balans vinden binnen het " nieuwe normaal ". Dit op het gebied van zowel groepsniveau / teamverband als mede voor individueel/ persoonlijke ontwikkeling.

 

07/02/2020

Vandaag is er weer een nieuwe post geplaats op de blog van intertouch! Het heet: Liefde is geen geheim       Klik op de link om te lezen!

  https://intertouchs.blogspot.com/

 

12/05/2019

Er is weer een nieuwe post geplaats in het kader van Work-Life balance... Nog meer tips om u 'staande' te houden in deze drukke periode!laughing  Dit keer gaat het over een ontspannen leven lijden zonder schuldgevoelens! Bent u benieuwd? Dan heb ik hier nog even de link: https://intertouchs.blogspot.com Weet u dat u de blog van Intertouch kan volgen? Zo weet u meteen wanneer er weer een nieuwe blog verschijnt!

 

 

11/18/2019

Wij zijn na jaren weer begonnen met bloggen!

En omdat er deze maand 2 individuele trajecten zijn uitgelicht; gaat de eerste blog over: 'Waardes en Normen op het werk' in het kader van Work-Life Balance! Wil je wat tips? Kijk dan op: https://intertouchs.blogspot.com/

 

Beste Lezer,

Onder dit nieuwsitem zal er updates en nieuwtjes over Intertouch en haar activiteiten met betrekking tot het Coronabeleid en aanpassingen vermeld worden. Hoewel er natuurlijk veel beperkingen zijn in onze 'nieuwe normaal maatschappij', zijn er gelukkig wel weer mogelijkheden, uitdagingen en geeft het inspiratie! 

 

19-11-2020

Individuele begeleiding revitaliseren

Eenzaamheid, Burn-out, balans vinden in het anders werken en omgaan met de beperkingen van onze vrijheid; zijn momenteel grote issues waar veel mensen tegenaan lopen. De veranderingen door het coronavirus zijn grote uitdagingen en vragen veel van ons allemaal. Omdat ieder mens met zijn of haar eigen unieke uitdagingen te maken heeft; heeft Intertouch de focus de laatste tijd gelegd op het ontwikkelen van een speciaal programma om te revitaliseren tijdens en na coronatijd. Dit traject individuele revitaliseren kan zowel online ( via Skype, whatsApp, Teams of Messenger) als real-life gehouden worden!

Binnenkort verschijnt de informatie onder de knop individuele trajecten. Wilt u nu al informatie? neem dan gerust contact op! 

 

 

06/15/2020

Gratis advies consult!

Ja!!! U leest het goed! Even een oppepper van Intertouch! Via Messenger van Facebook wordt de hele maand Juni, iedere Dinsdag en Donderdag van 11:00 tot 12:00 gratis consult gegeven. Even een luisterend oor, worstelt u met een dilemma of heeft u advies nodig...Stuur gewoon een chat bericht! Ik zal er zijn! Voor meer info klik op onderstaande link of ga zelf na de Facebook pagina van Intertouch!

https://www.facebook.com/Intertouch.nu/videos/1685530248279569/

 

08-06-2020

Sinds de persconferentie van Minister President Rutte op 17 maart 2020; heeft ook Intertouch al haar activiteiten moeten staken en geplande activiteiten moeten annuleren. Dit betekende dat alle individuele gesprekken, groepstrainingen, workshops en toekomstige meerdaagse die zouden worden georganiseerd volledig geannuleerd zijn. 

Gelukkig dankzij de versoepeling wordt er nu gekeken hoe Intertouch op een verantwoordelijke en veilige manier haar activiteiten kan gaan voortzetten.  De afgelopen maanden is er al hard over nagedacht en gewerkt. En zal er regelmatig nieuwe updates en nieuwtjes verschijnen. Niet alleen onder dit Nieuwsitem maar ook op andere plekken van deze website en sociaalmedia kanalen van Intertouch.

Mocht u vragen of wensen hebben waar Intertouch u bij kan helpen, schroom dan niet en neem dan gerust contact op!

Beste mensen, blijf voorzichtig en blijf gezond!

06/09/2020

Door de COVID-19 is het een tijdje stil geweest op de site en socialmedia van Intertouch. Maar vandaag is er goed nieuws!!!laughing Vandaag is er in het hoofdmenu een nieuw item geplaatst; REFERENTIES!!! Ben je Nieuwsgierig geworden?! Klik dan op onderstaande link: Vol trots presenteer ik:

https://www.intertouch.eu/index.php/referenties 

10/23/2019

Er is weer veel nieuw omtrent het vernieuwen van de website van Intertouch! coolEr is deze week een twitter display geïnstalleerd; hierop kan je meteen het laatste twitterbericht van Intertouch zien! Er is op de homepage een pagina toegevoegd 'uitgelicht'. Hierop worden activiteiten onder de aandacht gebracht die actueel en handig zijn. En..... ta daaa!!! Er zijn  2 workshops toegevoegd! Ik zal zeggen kijk even bij de workshops!laughing  

 

10/18/2019

YESSSS!!! Het is vandaag gelukt! Alle socialmedia sites waar Intertouch op actief is of gaat zijn; is nu gekoppeld aan deze website!laughing Handig toch! 

 

10/17/2019

Deze week zijn alle groepstrainingen en individuele-trajecten geplaatst op de website! Ze zijn allemaal voorzien van afbeeldingen; iets waar wij best trots op zijn omdat het naar ons inziens goed gelukt is! Natuurlijk moet er nog heel veel gebeuren zoals onze socialmedia koppelen. Ook hebben wij al een nieuwe knop gemaakt voor specials; ook deze gaat gevuld worden!cool Verder nog veel ideeën om te bouwen en uit te vinden! Kortom er komt nog veel nieuws aan!

 

10/14/2019

Beste bezoeker,

De website van Intertouch krijgt een metamorfose!laughing Het kan dan ook regelmatig gebeuren dat de site niet bereikbaar is. Kom dan gerust later of de volgende dag terug en wees getuigen van de veranderingen en opbouw van de site!laughing