Social

06/09/2020

Door de COVID-19 is het een tijdje stil geweest op de site en socialmedia van Intertouch. Maar vandaag is er goed nieuws!!!laughing Vandaag is er in het hoofdmenu een nieuw item geplaatst; REFERENTIES!!! Ben je Nieuwsgierig geworden?! Klik dan op onderstaande link: Vol trots presenteer ik:

https://www.intertouch.eu/index.php/referenties 

10/23/2019

Er is weer veel nieuw omtrent het vernieuwen van de website van Intertouch! coolEr is deze week een twitter display geïnstalleerd; hierop kan je meteen het laatste twitterbericht van Intertouch zien! Er is op de homepage een pagina toegevoegd 'uitgelicht'. Hierop worden activiteiten onder de aandacht gebracht die actueel en handig zijn. En..... ta daaa!!! Er zijn  2 workshops toegevoegd! Ik zal zeggen kijk even bij de workshops!laughing  

 

10/18/2019

YESSSS!!! Het is vandaag gelukt! Alle socialmedia sites waar Intertouch op actief is of gaat zijn; is nu gekoppeld aan deze website!laughing Handig toch! 

 

10/17/2019

Deze week zijn alle groepstrainingen en individuele-trajecten geplaatst op de website! Ze zijn allemaal voorzien van afbeeldingen; iets waar wij best trots op zijn omdat het naar ons inziens goed gelukt is! Natuurlijk moet er nog heel veel gebeuren zoals onze socialmedia koppelen. Ook hebben wij al een nieuwe knop gemaakt voor specials; ook deze gaat gevuld worden!cool Verder nog veel ideeën om te bouwen en uit te vinden! Kortom er komt nog veel nieuws aan!

 

10/14/2019

Beste bezoeker,

De website van Intertouch krijgt een metamorfose!laughing Het kan dan ook regelmatig gebeuren dat de site niet bereikbaar is. Kom dan gerust later of de volgende dag terug en wees getuigen van de veranderingen en opbouw van de site!laughing