Social

Een Burn-out traject is een traject waarbij de aandacht niet alleen op herstel wordt gefocust maar ook wordt er gekeken naar de oorzaak en het mogelijk voorkomen van een volgende Burn-out. Daarom bestaat het traject uit meerdere componenten en uiteraard geheel afgestemd op de situatie

Het trajectbeslaat twee delen:

Het eerste deel is een zorgtraject Gekeken wordt vanuit het nu : wat heeft iemand nodig om zich weer beter te gaan voelen. Via analytische gesprekken wordt gekeken hoe iemand weer op krachten kan komen. Ter ondersteuning van dit zorgtraject worden de gesprekken zo nodig afgesloten met een magnetiseersessie.

Het tweede deel is een bewustwordingsproces: Gekeken wordt naar oorzaak en gevolg vanuit de opgedane ervaring uit de afgelopen periode. Onderzocht wordt welke primaire behoeftes zijn ontstaan door de nieuw verkregen inzichten en de bewustzijnsgroei. We analyseren de primaire behoeftes die ontstaan zijn vanuit de verkregen inzichten. Hoe kunnen deze geïntegreerd worden in het dagelijkse leven.

Doel van dit traject: Structurele oplossingen ontwikkelen om op een goede manier met uzelf om te gaan en op een adequate manier te communiceren met uw omgeving. Centraal staat het toepasbaar maken van uw eigen behoeftes en het herprofilering van uw eigen opstelling ten opzichten van uw omgeving en uzelf.

Dit traject wordt door de volgende onderdelen ondersteund Lees-, huiswerkopdrachten, visualisatie oefeningen en feedback gesprekken.

 

 Maak een afspraak of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.