Social

         

 

Veel mensen, onder andere; zij die een leidinggevende functie hebben, worden regelmatig blootgesteld aan een zeer hoge werkdruk, zoals een tijdsdruk, calamiteit, crisis begeleiding etc.. Intertouch is gespecialiseerd in het opstellen van een op maat gemaakt programma. Dit programma wordt in ieder geval ondersteund door de volgende onderdelen. Verschillende soorten meditatietrainingen worden aangereikt:

Bodyfocus meditaties:

Lichaamsontspanning (d.m.v. ademhaling) De essentie van deze training is het bewust ervaren en ontspannen van het lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van ademhalingstechnieken en het aan- en ontspannen van de spieren. Op deze manier laat u fysieke spanningen los en bereikt u een ontspannen gevoel. 

Lichaamsontspanning (d.m.v. kleurenvisualisatie) Bij deze meditatie wordt het lichaam ontspannen en opgeladen via gedachten-/visualisatiekrachten. Door sterk te focussen ontspant het lichaam, tevens is het effectief en rustgevend voor de geest. Deze meditatievorm laadt het lichaam op en brengt de geest tot rust. Concentratie en productiviteit kunnen op deze wijze optimaal benut worden.

De training kan eventueel uitgebreid worden met een geleidemeditatie (ontspanning en inzichten meditatie). Deze training beslaat een aantal dagdelen, dit is afhankelijk van de situatie en vraagstelling.